Kino filmas vaikams „Trys vagišiai ir liūtas“

JURBARKAS_7
Kategorija
Renginiai
Data
2023-03-07 17:30

REŽISIERIUS: Rasmus A. Sivertsen

AMŽIAUS CENZAS: v

TRUKMĖ:  79 min.

ŽANRAS:  animacija

ŠALIS: Norvegija

FILMO PREMJERA: 2023-03-03

APRAŠYMAS:

Kino teatruose populiariausia visų laikų istorija vaikams  -  „Trys vagišiai ir liūtas“

Nuo kovo 3 dienos kino teatruose – smagi animacija visai šeimai  – „Trys vagišiai ir liūtas“. Dar 1955 metais rašytojo Thorbjorn Egner,  sukurta  istorija Norvegijoje tokia populiari, kad net ir šiandien knyga laikoma žinomiausiu visų laikų  literatūros kūriniu vaikams.

To dar niekada nebuvo! Į mažą ir jaukų Kardamono miestelį įsisuko patys tikriausi VAGYS! Paslaptingai iš mažų maisto parduotuvėlių ėmė dingti skaniausios dešros, kumpiai, kepsniai ir net visokie pyragėliai. Niekas net neįtaria, kad tai trijų miestelio blogiečių – Kasparo, Jaspero ir Džonatano darbeliai. Vogti maistą – smulkmena! Dabar trijulės planuose – dar vienas planas X – iš miestelio šventės meistriškai „nušvilpti“ kalbantį kupranugarį, o po to net vienintelį miestelio tramvajų arba dar ką nors!

Gyvena jie – miestelio pakrašty ir savo labai netvarkinguose namuose laiko – tikrą liūtą! Ir štai į galvą atėjo vagišiam dar genealesnė mintis – pavogti pačią geriausią namų tvarkytoją, dainininkę – tetulę  Sofiją! Ji ir namus galėtų sutvarkyti, ir valgyt pagaminti, ir liūtą pamaitinti, ir įsimėčiusias po namus kojines bei kelnes surasti! Bet čia vyručiai – papuolė! Geriau jau niekada nebūtų vogę tos tetulės Sofijos! Valdingoji moteriškė ne tik namus tvarkė, maitino tikrą liūtą, bet dar pačius namų šeimininkus tvarkos mokė ir praustis liepė! Ar gali būti kas blogiau? Vienintelė išeitis vagišiams pabėgti nuo tvarkos – gražinti Sofiją namo! Plėšikai neišmoko pamokų – kad vogti negražu ir pateko į kalėjimą! Tačiau, kai miestelį užklumpa didelis gaisras – Kasparui, Jasperui ir Džonatanui pats metas įrodyti, kad jie gali būti ne tik vagišiai, bet ir patys šauniausi miestelio gelbėtojai!

Pilna smagaus juoko, įdomiausių nuotykių animacija visai šeimai „Trys vagišiai ir liūtas“ apie tai, kad suklydus niekada nevėlu pasitaisyti kino teatruose nuo kovo 3 dienos.

Bilieto kaina: 5,50 Eur
Bilietus galite įsigyti Jurbarko kultūros centro bilietų kasoje arba ticketmarket.lt

 
 

Powered by iCagenda