Kino filmas „Lobis“

lobis_jurbarkas
Kategorija
Renginiai
Data
2022-03-17 17:30

Pačios geriausios atostogos – pas senelius kaime! Bet tik ne Austėjai (akt. Patricia Volkova). Tie tėvai (akt. Monika Valkūnaitė ir Valdas Jaskūnas) visai išprotėjo! Vietoj pažadėtos kelionės į vandens parką, patys turi kažkur išvažiuoti darbo reikalais, o ją nori ištremti į kaimo sodybą. Visiška nesąmonė! Visų pirma ten nėra Wi – Fi, antra – ką ten veikti visą savaitę? Trečia – ji visiškai senelių nepažįsta, paskutinį kartą ten lankėsi visai mažytė, o dabar Austėjai 10 metų. Tai patys suprantat, kad  atostogos visiškai sugadintos.

Kad nebūtų mirtinai nuobodu, Austėjai šauna į galva ideali mintis – pasikviesti savo geriausią draugą Martyną (akt. Jonas Šumskas) pas senelius vykti kartu. Nuvykus į kaimą paaiškėja, kad seneliai (akt. Vladas Bagdonas ir Janina Matekonytė) tikrai šiek tiek čiuožtelėję, o gal net labai! Jie dievina varles, turi ištisą jų kolekciją ir dar gyvena sodyboje pavadinimu „Varlių karalystė“! Maža to, kad šneka labai keistai, seneliai lyg netyčia prasitaria, kad netoli sodybos esančioje saloje, giliai po žeme, guli užkastas pats tikriausias LOBIS! Tad nuobodžiauti kaime tikrai neteks! Atskleidus pačią didžiausią paslaptį, nutinka kažkas magiško ir seneliai paslaptingai dingsta. Siaučiant baisiai audrai, vaikai sodyboje lieka visiškai vieni... O va tada, viskas ir prasideda!

Atradę tikrą lobio žemėlapį ir, keistomis aplinkybėmis susipažinę su netoli sodybos gyvenančiais vaikais Ryte (akt. Bernadeta Mikutaitė) ir Augustu (akt. Ainis Ratkevičius), ketveriukė susiruošia ieškoti lobio, o siekdami savo svajonės, vaikai pamažu tampa tikrais draugais.

Kupina nuotykių, nepamirštamų įspūdžių, kvapą gniaužiančių pavojų ir paslapčių filmas  „Lobis“ padės visiems suprasti, kad  tikrosios brangenybės slypi ne giliai po žeme, o yra pasislėpusios kiekvieno mūsų širdyje, tereikia mokėti jas surasti...

LOBIS

FILMO PREMJERA: 2022 02 04

REŽISIERĖ: Agnė Marcinkevičiūtė

SCENARIJAUS AUTORĖS : Agnė Marcinkevičiūtė, Renata Šerelytė

AMŽIAUS CENZAS: V

TRUKMĖ: bus patikslinta

VAIDINA: Vladas Bagdonas, Janina Matekonytė, Patricia Volkova, Jonas Šumskas, Ainis Radkevičius, Bernadeta Mikutaitė, Monika Valkūnaitė, Valdas Jaskūnas, Andra Kavaliauskaitė, Vaidas Praspaliauskas

GAMINTOJAS: STUDIJA 2

PRODIUSERIS: Arūnas Stoškus

ŽANRAS:  nuotykių 

ŠALIS: Lietuva

ANONSAS: https://youtu.be/__4lRO2e4qc

 
 

Powered by iCagenda