Kino filmas „Ainbo“

AINBO_jurbarkas02-17
Kategorija
Renginiai
Data
2022-02-17 17:30

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas). Vyresniems nei 6 metų vaikams respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS!

Žanras: Animacija,nuotykių, šeimos
Sukurta: Peru,Nyderlandai
Trukmė: 1h24 min

Toli, toli,neįžengiamose Amazonės džiunglėse gyvena mergaitė vardu Ainbo. Žinoma, neviena: jos gentis šiose vietose įsikūrusi nuo neatmenamos senovės. Ainbo ir josgentainiai gyvena harmonijoje su aplinkiniu pasauliu, saugomi galingos irpaslaptingos dvasios-globėjos: milžiniškos vėžlės, vardu Motelo Mama. Tiesa,džiunglėse netrūksta ir pavojų, o ypač didelę grėsmę kelia blogio įsikūnijimas,dvasia Jakaruna. Tačiau kol Motelo Mama budi, tol Ainbo gentis yra saugi.
Tačiau vieną dieną į šį rojų žemėje įsiveržia svetimšaliai. Apsiginklavęgalinga technika, jie, kažin ko ieškodami, ima rausti žemę, trikdyti džiungliųramybę ir grasina sugriauti harmoniją, kurios dėka gyvuoja Ainbo gentainiai.Suprasdama, kad privalo kažko imtis, Ainbo kreipiasi pagalbos į Motelo Mamą.Tačiau geroji dvasia mergaitę patikina, kad išgelbėti savo namus gali tik jipati.
Drąsuolė Ainbo, lydima dviejų savo dvasių globėjų – mielo šarvuočio Dilo irstambaus tapyro Vakos – išsiruošia į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kadsurastų išeitį, kaip sustabdyti neprašytus įsibrovėlius, sužlugdyti piktosiosJakarunos planus ir išgelbėti savo namus bei mylimus žmones. 

Nuotykių kupina, pasakiško grožio animacinė juosta visai šeimai „Ainbo“ kinoteatruose nuo gruodžio 31 d.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=9Va4mn1f3wo

Bilieto kaina: 5,30 Eur

 
 

Powered by iCagenda